Om oss
Vi är två massageterapeuter som med massagebehandling vill erbjuda dig möjligheten att förbättra din livskvalitet. Namnet på vår mottagning, Optime Vale, betyder just att må bra.
...................................................
Anita Johansson
Jag är diplomerad massageterapeut utbildad vid Axelsons Gymnastiska Institut och av Branschrådet Svensk Massage certifierad massör.
Massage och friskvård har på sätt och vis alltid varit en del av mitt liv, i och med att jag alltid har hjälpt folk runtomkring mig och masserat när de haft problem med axlar och rygg. Därför kändes det som att verkligen börja arbeta med det jag vill, när jag efter 20 års arbete på en flyttfirma bestämde mig för att utbilda mig till massör.
Jag blev klar med utbildningen under sommaren 2005 och öppnade vår mottagning Optime Vale Massage & Rehab tillsammans med Linda.
Efter massageutbildningen har jag vidareutbildat mig i kraniosakral terapi och dornterapi.
Jag är också andningsinstruktör och har gått kurser i primitiva reflexter och rytmisk rörelseträning hos Harald Blomberg. Dessutom kan jag lära dig Hypoxiträning.
Jag är ansluten till ActiWay och Benify och Wellnet.
................................................................................................................................................................
Linda Nilsson
Jag är diplomerad massageterapeut med utbildning från Axelsons Gymnastiska institut och är av Branschrådet Svensk Massage certifierad massör.
Jag har alltid varit aktiv inom sporten och fotboll har varit mitt stora intresse. Genom fotboll har jag kommit i kontakt med många skador och hur vännerna haft ont i kroppen. Jag är oftast först framme vid en skada, ställer frågor och hjälper till. Mina tankar har ofta kretsat runt vad som händer med alla muskler och kroppens vävnad, och jag har alltid varit intresserad av kroppen och hur jag skulle kunna hjälpa alla som har en smärta i kroppen.
Jag hade haft ögonen på Axelsons Gymnastiska Institut ett tag innan jag började med utbildningen, men så bestämde jag mig en dag för att satsa på det och det var det bästa jag gjort på länge.
Efter massageutbildningen har jag även gått kurser i lymfmassage.
................................................................................................................................................................
Vi är båda…
» diplomerade massageterapeuter utbildade vid Axelsons Gymnastiska Institut
» certifierade massörer genom Branschorganisationen Svensk massage
» medlemmar i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
» ansvarsförsäkrade via Nordic Försäkring & Riskhantering AB och Kroppsterapeuterna.
» anslutna till Wellnet.